Tapahtumat

Korona kurittaa meitä vielä, mutta kun rokotuskattavuus kasvaa, toivomme, että vähitellen pääsemme lähemmäksi normaalia elämää. Olemme siinä uskossa koonneet ohjelman, joka toivottavasti voidaan viranomaisten rajoituksia noudattaen viedä läpi. Maskit, käsidesit ja turvavälit pitää muistaa.

Huomioikaa, että moneen ohjelmakohteeseen mahtuu vain rajallinen määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautukaa siis ajoissa mukaan!

JÄSENMAKSU

Jäsenmaksu on 8 euroa. Viime vuodelta (2021) emme perineet sitä, mutta pyydämme teitä nyt ystävällisesti maksamaan vuoden 2022 jäsenmaksun 8 euroa yhdistyksen tilille FI88 4055 0010 1717 48, viitenumero on 8837.

Jos maksaja ei ole yhdistyksemme jäsen, lisäisitkö viestikenttään tiedon, kenen jäsenmaksusta on kyse. Jos samalta tililtä maksetaan useampi jäsenmaksu, on hyvä laittaa viestikenttään tieto, keiden maksuista on kyse.

UUDET JÄSENET JA SÄHKÖPOSTIOSOITTEET

Vihjatkaa ystävillenne vakuutusyhdistyksestä. Sääntöjen mukaan ei tarvitse olla töissä vakuutusyhtiössä, vaan riittää että on kiinnostunut vakuutuksista. Meillä on jo nyt esimerkiksi muutama aviopuoliso jäsenenä.

Uudet sähköpostiosoitteet ja tiedot sähköpostiosoitteiden muutoksista pyydämme ilmoittamaan Sirpalle, sirpa.hippula@gmail.com.

TAPAHTUMAT

Vietämme kesälomaa ja keräämme voimia syksyä varten. Katso kuitenkin mistä Turun Sanomat kirjoittaa.

VIRTUAALINEN ESITTELYKIERROS

Turku tutuksi -teemaan tiedotamme, että Turun Ruotsalaiseen Teatteriin kannattaa tutustua virtuaalisella esittelykierroksella osoitteessa Virtuaaliesittely – Åbo Svenska Teater (abosvenskateater.fi)